DSpace_

Стан та перспективи розвитку ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Нестор, Соломія Володимирівна
dc.date.accessioned 2025-02-06T19:42:21Z
dc.date.available 2025-02-06T19:42:21Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Нестор С.В. Стан та перспективи розвитку ресторанного господарства Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2024. 101 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2153
dc.description 242 Туризм uk_UA
dc.description.abstract АНОТАЦІЯ Кваліфікаційна робота присвячена вивченню стану та перспективам розвитку ресторанного господарства. В першому розділі «Теоретико-методологічні основи розвитку ресторанного господарства в Україні» розкрито теоретико-методологічні основи розвитку ресторанного господарства в Україні, розглянуто суть і поняття розвитку підприємств у сфері ресторанного бізнесу, охарактеризовано класифікація і типи підприємств ресторанного господарства в Україні, описано методологію та методи досліджень розвитку ресторанного господарства в Україні . У другому розділі «Аналіз розвитку ресторанного господарства в Україні» проаналізовано розвиток ресторанного господарства в Україні. Подано загальну характеристику діяльності закладів ресторанного бізнесу в Україні під час війни. Проаналізовано основнi тeндeнцiї pозвитку peстоpaнного бiзнeсу в Укpaїнi. Охарактеризовано використання інформаційно-комунікаційних технологій в ресторанному бізнесі. У третьому розділі «Проблеми та перспективи розвитку ресторанного господарства в індустрії туризму» розроблено низку рекомендацій щодо шляхів розвитку ресторанного господарства в індустрії туризму. Визначено проблеми розвитку та запропоновано шляхи ефективного функціонування ресторанного господарства України. Визначено вплив факторів зовнішнього та внутрішнього середовища на діяльність ресторанів в Україні. ANNOTATION The qualification work is devoted to the study of the state and prospects of development of the restaurant industry. In the first chapter "Theoretical and Methodological Foundations of the Development of the Restaurant Industry in Ukraine" the theoretical and methodological foundations of the development of the restaurant industry in Ukraine are revealed, the essence and concept of the development of enterprises in the restaurant business are considered, the classification and types of restaurant business enterprises in Ukraine are described, the methodology and methods of research on the development of the restaurant industry in Ukraine are described. The second section "Analysis of the development of the restaurant business in Ukraine" analyses the development of the restaurant business in Ukraine. A general description of the activities of restaurant business establishments in Ukraine during the war is given. The main trends in the development of the restaurant business in Ukraine are analysed. The use of information and communication technologies in the restaurant business is described. In the third section "Problems and prospects of development of the restaurant business in the tourism industry" a number of recommendations are developed regarding ways to develop the restaurant business in the tourism industry. The problems of development are identified and ways of effective functioning of the restaurant business in Ukraine are proposed. The influence of external and internal environment factors on the activity of restaurants in Ukraine is determin. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject restaurant business, uk_UA
dc.subject система uk_UA
dc.subject system uk_UA
dc.subject стратегічне управління uk_UA
dc.subject strategic management uk_UA
dc.subject механізм uk_UA
dc.subject mechanism uk_UA
dc.subject туристський бізнес uk_UA
dc.subject tourism business uk_UA
dc.subject ресторанний заклад uk_UA
dc.subject restaurant establishment uk_UA
dc.title Стан та перспективи розвитку ресторанного господарства uk_UA
dc.title.alternative The state and prospects of the restaurant industry development uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу