DSpace

Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Панахид, Остап Петрович
dc.date.accessioned 2024-05-17T11:03:49Z
dc.date.available 2024-05-17T11:03:49Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Панахид О.П. Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів: Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 73 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578
dc.description Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" uk_UA
dc.description.abstract Детально проаналізовано фаршезмішувачі для ефективного перетворення інгредієнтів фаршу в однорідну суміш. При аналізі змішувачів за різними показниками виявилося, що найбільш ефективними є змішувачі з поєднаним лопатевим і шнековим робочими механізмами. Крім того, індикатори, які недостатньо ефективні в одному типі змішувача, ідеальні в іншому типі змішувача. На цій основі розроблено та продемонстровано комбінований фаршезмішувач з лопатевим та шнековим робочим органом. uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject фаршезмішувач, фарш, ковбаса, виріб, шнек, uk_UA
dc.subject stuffing mixer, stuffing, sausage, product, auger, uk_UA
dc.title Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів uk_UA
dc.title.alternative Study of the design parameters of the minced meat mixer for the production of sausage products uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу