dc.contributor.author |
Панахид, Остап Петрович |
|
dc.date.accessioned |
2024-05-17T11:03:49Z |
|
dc.date.available |
2024-05-17T11:03:49Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Панахид О.П. Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів: Кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 73 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1578 |
|
dc.description |
Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Детально проаналізовано фаршезмішувачі для ефективного перетворення інгредієнтів фаршу в однорідну суміш. При аналізі змішувачів за різними показниками виявилося, що найбільш ефективними є змішувачі з поєднаним лопатевим і шнековим робочими механізмами. Крім того, індикатори, які недостатньо ефективні в одному типі змішувача, ідеальні в іншому типі змішувача. На цій основі розроблено та продемонстровано комбінований фаршезмішувач з лопатевим та шнековим робочим органом. |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
фаршезмішувач, фарш, ковбаса, виріб, шнек, |
uk_UA |
dc.subject |
stuffing mixer, stuffing, sausage, product, auger, |
uk_UA |
dc.title |
Дослідження конструктивних параметрів фаршезмішувача для виробництва ковбасних виробів |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Study of the design parameters of the minced meat mixer for the production of sausage products |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |