Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ціцюра, Руслан Богданович | |
dc.date.accessioned | 2024-04-07T18:30:58Z | |
dc.date.available | 2024-04-07T18:30:58Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Ціцюра Р. Б. Вплив сортових особливостей на урожайність і поживність зерна гороху польового. Дубляни, 2024 р. 88 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1290 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Як свідчать дослідження у 2022-2023 році горох польовий сорту Фундатор мав більшу довжину стебла, кількість бобів на рослинах і кількість зерен у бобі, порівняно з сортом Древлянська. Також він характеризувався вищою масою зерна на рослинах та масою 1000 зерен. У зерні сорту Фундатор вміст протеїну, білку і безазотистих екстрактивних речовин у сухій речовині був більшим, ніж в сорту Древлянська, а клітковини і золи ‒ меншим. Вміст кормових одиниць у зерні гороху польового сорту Фундатор також перевищував сорт Древлянська. Вміст обмінної енергії та кількістю енергетичних кормових одиниць у зерні сорту Фундатор були вищими, ніж у сорту Древлянська. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | горох польовий | uk_UA |
dc.subject | field peas | uk_UA |
dc.subject | урожайність | uk_UA |
dc.subject | productivity | uk_UA |
dc.subject | поживність зерна | uk_UA |
dc.subject | grain nutrition | uk_UA |
dc.title | Вплив сортових особливостей на урожайність і поживність зерна гороху польового | uk_UA |
dc.title.alternative | The influence of varietal characteristics on yield and nutrition of field pea grain | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |