dc.contributor.author |
Помажак, Юрій Ярославович |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-07T18:26:34Z |
|
dc.date.available |
2024-04-07T18:26:34Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Помажак Ю.Я. Формування урожайності і поживної цінності зерна жита озимого залежно від гібридних особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1289 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Кваліфікаційна робота виконана у 2022-2023 році на двох гібридах озимого жита. Встановлено, що на підзолисто-дернових ґрунтах гібрид озимого жита Вінетто характеризувався вищою густотою стояння рослин та довжиною колосу, а гібрид ЗУ Коссані ‒ більшою висотою рослин. Зерно гібриду Вінетто мало на 0,4 % більшу кількість сухої речовини за рахунок вищого вмісту білку, жиру і беазотистих екстрактивних речовин, а зерно гібриду ЗУ Коссані відзначалось вищим вмістом клітковини та золи. Загалом зерно озимого жита Вінетто характеризувалось вищою загальною та енергетичною поживністю, а сам гібрид більшим виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також вищою енергетичною й економічною ефективністю. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
жито |
uk_UA |
dc.subject |
rye |
uk_UA |
dc.subject |
урожайність |
uk_UA |
dc.subject |
productivity |
uk_UA |
dc.subject |
поживність зерна |
uk_UA |
dc.subject |
grain nutrition |
uk_UA |
dc.title |
Формування урожайності і поживної цінності зерна жита озимого залежно від гібридних особливостей |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Formation of yield and nutritional value of winter rye grain depending on hybrid features |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |