dc.contributor.author |
Максімов, Олег Олександрович |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-07T18:21:20Z |
|
dc.date.available |
2024-04-07T18:21:20Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Максімов О. О. Урожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівної. Дубляни, 2024 р. 90 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1288 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Об’єктом досліджень була листостеблова маса люцерни, яку вивчали на предмет продуктивності та поживності, для чого аналізували її хімічний склад. І як показали лабораторні дослідження стеблостій люцерни сорту Крено містить більше сухої речовини, сирих протеїну, жиру, золи, а також безазотистих екстрактивних речовин, а сорту Раміна ‒ сирої клітковини. Продуктивність листостеблової маси у сорту Крено на 11,1 % була більшою, ніж у сорту Раміна і за два роки вирощування дозволила отримати на 13,4 % більше урожаю. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
урожайність |
uk_UA |
dc.subject |
yield |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutrition |
uk_UA |
dc.subject |
листостеблова маса люцерни |
uk_UA |
dc.subject |
leaf mass of alfalfa |
uk_UA |
dc.title |
Урожайність і поживна цінність листостеблової маси сортів люцерни посівної |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Yield and nutritional value of leaf mass of alfalfa seed varieties |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |