Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Куцик, Тарас Вікторович | |
dc.date.accessioned | 2024-04-07T18:16:42Z | |
dc.date.available | 2024-04-07T18:16:42Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Куцик Т. В. Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого. Дубляни, 2024 р. 85 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1287 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Відзначено сприятливий вплив ґрунтових та гідротермічних умов 2022-2023 рр. на вирощування гібридів ячменю озимого СИ Комет і Галатіон. При цьому встановлено, що рослини гібриду СИ Комет за цих умов відрізнялись більшою висотою, а рослини гібриду Галатіон довшим колосом, кількістю колосків і вищим коефіцієнтом продуктивного кущіння. Зерно ячменю озимого гібриду Галатіон характеризувалось вищим вмістом сухої речовини і в ній більшою кількістю білку, жиру та безазотистих екстрактивних речовин. У зерні гібриду СИ Комет в сухій речовині був більшим вміст клітковини. Вирощування гібриду ячменю озимого Галатіон збільшує вихід кормових одиниць, перетравного протеїну та кормо-протеїнових одиниць з га посівів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львіський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | ячмінь озимий | uk_UA |
dc.subject | winter barley | uk_UA |
dc.subject | урожайність | uk_UA |
dc.subject | productivity | uk_UA |
dc.subject | поживність зерна | uk_UA |
dc.subject | grain nutrition | uk_UA |
dc.title | Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого | uk_UA |
dc.title.alternative | Study of hybrid features of yield formation and nutritional value of winter barley grain | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |