dc.contributor.author |
Куцик, Тарас Вікторович |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-07T18:16:42Z |
|
dc.date.available |
2024-04-07T18:16:42Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Куцик Т. В. Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого. Дубляни, 2024 р. 85 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1287 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Відзначено сприятливий вплив ґрунтових та гідротермічних умов 2022-2023 рр. на вирощування гібридів ячменю озимого СИ Комет і Галатіон. При цьому встановлено, що рослини гібриду СИ Комет за цих умов відрізнялись більшою висотою, а рослини гібриду Галатіон довшим колосом, кількістю колосків і вищим коефіцієнтом продуктивного кущіння. Зерно ячменю озимого гібриду Галатіон характеризувалось вищим вмістом сухої речовини і в ній більшою кількістю білку, жиру та безазотистих екстрактивних речовин. У зерні гібриду СИ Комет в сухій речовині був більшим вміст клітковини. Вирощування гібриду ячменю озимого Галатіон збільшує вихід кормових одиниць, перетравного протеїну та кормо-протеїнових одиниць з га посівів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
ячмінь озимий |
uk_UA |
dc.subject |
winter barley |
uk_UA |
dc.subject |
урожайність |
uk_UA |
dc.subject |
productivity |
uk_UA |
dc.subject |
поживність зерна |
uk_UA |
dc.subject |
grain nutrition |
uk_UA |
dc.title |
Вивчення гібридних особливостей формування урожайності та поживної цінності зерна ячменю озимого |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Study of hybrid features of yield formation and nutritional value of winter barley grain |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |