Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Креховецький, Микола Дмитрович | |
dc.date.accessioned | 2024-04-07T18:11:34Z | |
dc.date.available | 2024-04-07T18:11:34Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Креховецький М. Д. Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | У кваліфікаційній роботі показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сортів озимої пшениці сприяє їх росту і розвитку. Валовий збір пшеничної соломи сорту Агота на 5,8 % перевищував обсяги її збору в сорту Леммі. Встановлено, що солома сорту Агота відзначається більшим вмістом сухої речовини, сирого протеїну, сирого жиру, сирої золи, білку і безазотистих екстрактивних речовин, ніж сорт Леммі. Тоді як солома сорту Леммі характеризувалась більшою кількістю сирої клітковини. Відповідно це вплинуло на фактичне жировідкладання в організмі тварин, яке було зумовлено на 5,3 % більшою кількістю кормових одиниць у складі соломи сорту Агота. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львіський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | озима пшениця | uk_UA |
dc.subject | winter wheat, | uk_UA |
dc.subject | солома | uk_UA |
dc.subject | straw | uk_UA |
dc.subject | урожайність | uk_UA |
dc.subject | productivity | uk_UA |
dc.subject | поживність | uk_UA |
dc.subject | nutrition | uk_UA |
dc.title | Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. | uk_UA |
dc.title.alternative | Productivity and nutrition of wheat straw depending on varietal characteristics | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |