dc.contributor.author |
Креховецький, Микола Дмитрович |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-07T18:11:34Z |
|
dc.date.available |
2024-04-07T18:11:34Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Креховецький М. Д. Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. Дубляни, 2024 р. 89 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1286 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У кваліфікаційній роботі показано, що вирощування на чорноземах опідзолених сортів озимої пшениці сприяє їх росту і розвитку. Валовий збір пшеничної соломи сорту Агота на 5,8 % перевищував обсяги її збору в сорту Леммі. Встановлено, що солома сорту Агота відзначається більшим вмістом сухої речовини, сирого протеїну, сирого жиру, сирої золи, білку і безазотистих екстрактивних речовин, ніж сорт Леммі. Тоді як солома сорту Леммі характеризувалась більшою кількістю сирої клітковини. Відповідно це вплинуло на фактичне жировідкладання в організмі тварин, яке було зумовлено на 5,3 % більшою кількістю кормових одиниць у складі соломи сорту Агота. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львіський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
озима пшениця |
uk_UA |
dc.subject |
winter wheat, |
uk_UA |
dc.subject |
солома |
uk_UA |
dc.subject |
straw |
uk_UA |
dc.subject |
урожайність |
uk_UA |
dc.subject |
productivity |
uk_UA |
dc.subject |
поживність |
uk_UA |
dc.subject |
nutrition |
uk_UA |
dc.title |
Продуктивність і поживність пшеничної соломи залежно від сортових особливостей. |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Productivity and nutrition of wheat straw depending on varietal characteristics |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |