Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Єгоров, Дмитро Володимирович | |
dc.date.accessioned | 2024-04-07T17:56:37Z | |
dc.date.available | 2024-04-07T17:56:37Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Єгоров Д. В. Формування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2023 р.88 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1284 | |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Дворічні дослідження показали, що сорт люпину білого Барвінок має вищу стійкість до природно-кліматичних умов й здатний у більшій мірі реалізовувати свій генетичний зумовлений потенціал продуктивності. Відповідно упродовж 2022-2023 рр. маса зерна з рослин, кількість бобів на рослині та кількість зернин на рослині у сорту Снігур була меншою, ніж у дослідного сорту люпину білого. Сорт люпину Барвінок за два роки досліджень продемонстрував масу 1000 зерен, яка перевищувала масу зерен у контрольного сорту. Bищу середню урожайність мав сорт люпину білого Барвінок, причому його зерно за вмістом сухої речовини перевищувало сорт Снігур. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | люпин, | uk_UA |
dc.subject | lupine, | uk_UA |
dc.subject | формування продуктивності, | uk_UA |
dc.subject | formation of productivity | uk_UA |
dc.subject | поживність зерна | uk_UA |
dc.subject | grain nutrition. | uk_UA |
dc.title | Формування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сорту | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of productivity and nutrition of lupine grain depending on the variety | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |