Репозиторий Dspace

Формування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сорту

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Єгоров, Дмитро Володимирович
dc.date.accessioned 2024-04-07T17:56:37Z
dc.date.available 2024-04-07T17:56:37Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.citation Єгоров Д. В. Формування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2023 р.88 с. uk_UA
dc.identifier.uri https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1284
dc.description Спеціальність 201 "Агрономія" uk_UA
dc.description.abstract Дворічні дослідження показали, що сорт люпину білого Барвінок має вищу стійкість до природно-кліматичних умов й здатний у більшій мірі реалізовувати свій генетичний зумовлений потенціал продуктивності. Відповідно упродовж 2022-2023 рр. маса зерна з рослин, кількість бобів на рослині та кількість зернин на рослині у сорту Снігур була меншою, ніж у дослідного сорту люпину білого. Сорт люпину Барвінок за два роки досліджень продемонстрував масу 1000 зерен, яка перевищувала масу зерен у контрольного сорту. Bищу середню урожайність мав сорт люпину білого Барвінок, причому його зерно за вмістом сухої речовини перевищувало сорт Снігур. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Львівський національний університет природокористування uk_UA
dc.subject люпин, uk_UA
dc.subject lupine, uk_UA
dc.subject формування продуктивності, uk_UA
dc.subject formation of productivity uk_UA
dc.subject поживність зерна uk_UA
dc.subject grain nutrition. uk_UA
dc.title Формування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сорту uk_UA
dc.title.alternative Formation of productivity and nutrition of lupine grain depending on the variety uk_UA
dc.type Other uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись