dc.contributor.author |
Єгоров, Дмитро Володимирович |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-07T17:56:37Z |
|
dc.date.available |
2024-04-07T17:56:37Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Єгоров Д. В. Формування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сорту: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2023 р.88 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1284 |
|
dc.description |
Спеціальність 201 "Агрономія" |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Дворічні дослідження показали, що сорт люпину білого Барвінок має вищу стійкість до природно-кліматичних умов й здатний у більшій мірі реалізовувати свій генетичний зумовлений потенціал продуктивності. Відповідно упродовж 2022-2023 рр. маса зерна з рослин, кількість бобів на рослині та кількість зернин на рослині у сорту Снігур була меншою, ніж у дослідного сорту люпину білого. Сорт люпину Барвінок за два роки досліджень продемонстрував масу 1000 зерен, яка перевищувала масу зерен у контрольного сорту. Bищу середню урожайність мав сорт люпину білого Барвінок, причому його зерно за вмістом сухої речовини перевищувало сорт Снігур. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
люпин, |
uk_UA |
dc.subject |
lupine, |
uk_UA |
dc.subject |
формування продуктивності, |
uk_UA |
dc.subject |
formation of productivity |
uk_UA |
dc.subject |
поживність зерна |
uk_UA |
dc.subject |
grain nutrition. |
uk_UA |
dc.title |
Формування продуктивності і поживності зерна люпину залежно від сорту |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Formation of productivity and nutrition of lupine grain depending on the variety |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |