Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бурий, Тарас Юрійович | |
dc.date.accessioned | 2024-02-06T16:14:34Z | |
dc.date.available | 2024-02-06T16:14:34Z | |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.identifier.citation | Розробка програмованого засобу для дослідження якості продукції овочівництва на базі платформи LabVIEW. Бурий Т.Ю. Кафедра інформаційних технологій – Дубляни, Львівський НУП, 2024. Кваліфікаційна робота: 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005 | |
dc.description | Спеціальність 126 «Інформаційні системи та технології» | uk_UA |
dc.description.abstract | Виконано аналіз стану дослідження якості продукції овочівництва в контексті економічної безпеки країни. Охарактеризовано інформаційні системи та технології для дослідження якості продукції. Сформульовано завдання кваліфікаційної роботи. Здійснено електричне та математичне моделювання дослідження якості продукції, що дозволяє зробити сигнал об`єктом вивчення і розрахунків. Здійснено аналіз даних імітансу - комплексної величини, що визначає взаємодію між амплітудою і фазою в періодичному процесі в електричному колі, яке створено дією тестового сигналу на об’єкт оцінювання якості. Імітанс модельної рідини, такої як овочевий сік, виміряно та обчислено шляхом створення тестового сигналу, який є змінною напругою. Проаналізовано методи вимірювання імітансу, зокрема вимірювання імітансу через комплексну потужність, обчислення імітансу за допомогою рівняння Ейлера та перетворення Фур’є. Обґрунтовано доцільність використання LabVIEW у інформаційній технології створення віртуальних приладів для рохробки ефективної системи управління, контролю та передачі даних. Створено віртуальний прилад для контролю вмісту важких металів в овочевому соці, що базується на платформі LabVIEW із залученням блоку NI USB 6009. Здійснено програмну реалізацію вимірювання імітансу через комплексну потужність, за допомогою рівняння Ейлера, з використанням перетворення Фур’є та дискретного перетворення Фур'є для вимірювання імітансу. Розроблено заходи із охорони праці та безпека у надзвичайних ситуаціях. Визначено ефективність від використання віртуальних приладів для контролю вмісту важких металів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.subject | розробка | uk_UA |
dc.subject | development | uk_UA |
dc.subject | програмований засіб | uk_UA |
dc.subject | programmable tool | uk_UA |
dc.subject | дослідження якості | uk_UA |
dc.subject | quality research | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | product | uk_UA |
dc.subject | LabVIEW | uk_UA |
dc.subject | LabVIEW | uk_UA |
dc.title | Розробка програмованого засобу для дослідження якості продукції овочівництва на базі платформи LabVIEW | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of a programmable tool for researching the quality of vegetable production based on the LabVIEW platform | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |