dc.contributor.author |
Бурий, Тарас Юрійович |
|
dc.date.accessioned |
2024-02-06T16:14:34Z |
|
dc.date.available |
2024-02-06T16:14:34Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Розробка програмованого засобу для дослідження якості продукції овочівництва на базі платформи LabVIEW. Бурий Т.Ю. Кафедра інформаційних технологій – Дубляни, Львівський НУП, 2024. Кваліфікаційна робота: 72 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005 |
|
dc.description |
Спеціальність 126 «Інформаційні системи та технології» |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Виконано аналіз стану дослідження якості продукції овочівництва в контексті економічної безпеки країни. Охарактеризовано інформаційні системи та технології для дослідження якості продукції. Сформульовано завдання кваліфікаційної роботи. Здійснено електричне та математичне моделювання дослідження якості продукції, що дозволяє зробити сигнал об`єктом вивчення і розрахунків. Здійснено аналіз даних імітансу - комплексної величини, що визначає взаємодію між амплітудою і фазою в періодичному процесі в електричному колі, яке створено дією тестового сигналу на об’єкт оцінювання якості. Імітанс модельної рідини, такої як овочевий сік, виміряно та обчислено шляхом створення тестового сигналу, який є змінною напругою. Проаналізовано методи вимірювання імітансу, зокрема вимірювання імітансу через комплексну потужність, обчислення імітансу за допомогою рівняння Ейлера та перетворення Фур’є. Обґрунтовано доцільність використання LabVIEW у інформаційній технології створення віртуальних приладів для рохробки ефективної системи управління, контролю та передачі даних. Створено віртуальний прилад для контролю вмісту важких металів в овочевому соці, що базується на платформі LabVIEW із залученням блоку NI USB 6009. Здійснено програмну реалізацію вимірювання імітансу через комплексну потужність, за допомогою рівняння Ейлера, з використанням перетворення Фур’є та дискретного перетворення Фур'є для вимірювання імітансу. Розроблено заходи із охорони праці та безпека у надзвичайних ситуаціях. Визначено ефективність від використання віртуальних приладів для контролю вмісту важких металів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Львівський національний університет природокористування |
uk_UA |
dc.subject |
розробка |
uk_UA |
dc.subject |
development |
uk_UA |
dc.subject |
програмований засіб |
uk_UA |
dc.subject |
programmable tool |
uk_UA |
dc.subject |
дослідження якості |
uk_UA |
dc.subject |
quality research |
uk_UA |
dc.subject |
продукція |
uk_UA |
dc.subject |
product |
uk_UA |
dc.subject |
LabVIEW |
uk_UA |
dc.subject |
LabVIEW |
uk_UA |
dc.title |
Розробка програмованого засобу для дослідження якості продукції овочівництва на базі платформи LabVIEW |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Development of a programmable tool for researching the quality of vegetable production based on the LabVIEW platform |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |