Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Рожко, Іванна | - |
| dc.date.accessioned | 2023-12-13T14:34:37Z | - |
| dc.date.available | 2023-12-13T14:34:37Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909 | - |
| dc.description.abstract | The textbook reveals in a logical sequence the mutual influence and interdependence of factors in the formation of the quality of juicy products, starting from their cultivation to storage regimes and modern storage technologies. The reasons for the occurrence and development of diseases during storage are considered and emphasis is placed on ways to prevent them. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
| dc.title | Сучасні технології зберігання соковитої продукції | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції Посібник 2023.pdf | навчальний посібник | 4,86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.