Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожко, Іванна-
dc.date.accessioned2023-12-13T14:34:37Z-
dc.date.available2023-12-13T14:34:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909-
dc.description.abstractThe textbook reveals in a logical sequence the mutual influence and interdependence of factors in the formation of the quality of juicy products, starting from their cultivation to storage regimes and modern storage technologies. The reasons for the occurrence and development of diseases during storage are considered and emphasis is placed on ways to prevent them.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.titleСучасні технології зберігання соковитої продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції Посібник 2023.pdfнавчальний посібник4,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.