Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/844
Tytuł: | Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря |
Inne tytuły: | Assessment of the impact of Yarych confectionery factory on the state of the atmospheric air |
Autorzy: | Поврозник, Андрій Романович |
Słowa kluczowe: | кондитерська фабрика, забруднення атмосферного повітря, викиди шкідливих речовин, хімічні показники confectionery factory, atmospheric air pollution, emissions of harmful substances, chemical indicators |
Data wydania: | 2023 |
Wydawca: | Львівський національний університет природокористування |
Cytat: | Поврозник А.Р. Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря. Кваліфікаційна робота. Львів, 2023. 55 с. |
Abstract: | Проведено екологічну характеристику кондитерської фабрики «Ярич» як джерела забруднення атмосферного повітря. Наведено загальні відомості про підприємство, опис виробництв (основних ти допоміжних) та перелік, технологічних процесів. Вивчено перелік найбільш поширених і небезпечних забруднюючих речовин, викиди яких в атмосферне повітря підлягають регулюванню, перелік забруднюючих речовин та порогових значень потенційних викидів, за якими здійснюється державний облік. Дано характеристику джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря та їх параметрів бісквітного виробництва. Наведено характеристику газоочисних установок кондитерської фабрики «Ярич». |
Opis: | Спеціальність 183 «Технології захисту навколишнього середовища» |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/844 |
Występuje w kolekcjach: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Поврозник А. docx.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,03 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi