Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/844
Название: | Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря |
Другие названия: | Assessment of the impact of Yarych confectionery factory on the state of the atmospheric air |
Авторы: | Поврозник, Андрій Романович |
Ключевые слова: | кондитерська фабрика, забруднення атмосферного повітря, викиди шкідливих речовин, хімічні показники confectionery factory, atmospheric air pollution, emissions of harmful substances, chemical indicators |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Львівський національний університет природокористування |
Библиографическое описание: | Поврозник А.Р. Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря. Кваліфікаційна робота. Львів, 2023. 55 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено екологічну характеристику кондитерської фабрики «Ярич» як джерела забруднення атмосферного повітря. Наведено загальні відомості про підприємство, опис виробництв (основних ти допоміжних) та перелік, технологічних процесів. Вивчено перелік найбільш поширених і небезпечних забруднюючих речовин, викиди яких в атмосферне повітря підлягають регулюванню, перелік забруднюючих речовин та порогових значень потенційних викидів, за якими здійснюється державний облік. Дано характеристику джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря та їх параметрів бісквітного виробництва. Наведено характеристику газоочисних установок кондитерської фабрики «Ярич». |
Описание: | Спеціальність 183 «Технології захисту навколишнього середовища» |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/844 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Поврозник А. docx.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,03 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.