Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/773
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іваненко, Святослав Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-27T11:00:04Z | - |
dc.date.available | 2023-06-27T11:00:04Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-26 | - |
dc.identifier.citation | Іваненко С. В. Стан та перспективи розвитку готельно-ресторанних комплексів в Україні. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2023. 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/773 | - |
dc.description | 242 Туризм | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто теоретико-методичні поняття і зміст, загальну характеристику готельно-ресторанного бізнесу в Україні та процес формування туристичних послуг і основні завдання готельно-ресторанної індустрії, також у роботі описано методику дослідження та оцінки готельно-ресторанних комплексів. Надано оцінку розвитку засобів розміщення готельно-ресторанних комплексів, динаміку кількості та показники колективних засобів розміщування в Україні. Також у роботі проаналізовано інвестиційну привабливість готельноресторанних комплексів в Україні, фактори впливу на інвестиційну привабливість підприємств готельно-ресторанного бізнесу та етапи залучення інвестицій у готельно-ресторанну справу. На основі результатів досліджень наведено особливості використання інновацій в готельно-ресторанному бізнесі для підвищення конкурентоздатності на ринку туристичних послуг. Виділено перспективи розвитку ринку готельноресторанних послуг в Україні та наведено напрями забезпечення ефективного функціонування ринку готельно-ресторанних послуг України | uk_UA |
dc.description.sponsorship | The paper examines the theoretical and methodological concepts and content, the general characteristics of the hotel and restaurant business in Ukraine and the process of forming tourist services and the main tasks of the hotel and restaurant industry, and the method of research and evaluation of hotel and restaurant complexes is also described in the paper. An assessment of the development of means of accommodation of hotel and restaurant complexes, the dynamics of the number and indicators of collective means of accommodation in Ukraine is given. The work also analyzes the investment attractiveness of hotel-restaurant complexes in Ukraine, the factors affecting the investment attractiveness of hotel-restaurant business enterprises and the stages of investment attraction in the hotel-restaurant business. Based on the research results, the features of using innovations in the hotel and restaurant business to increase competitiveness in the market of tourist services are given. The prospects for the development of the market of hotel and restaurant services in Ukraine are highlighted and directions for ensuring the effective functioning of the market of hotel and restaurant services in Ukraine are given | uk_UA |
dc.publisher | Дубляни: ЛНУП | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | hotel and restaurant business | uk_UA |
dc.subject | формування туристичних послуг | uk_UA |
dc.subject | formation of tourist services | uk_UA |
dc.subject | засоби розміщення | uk_UA |
dc.subject | means of accommodation | uk_UA |
dc.subject | інвестиційна привабливість готельно-ресторанних комплексів | uk_UA |
dc.subject | investment attractiveness of hotel and restaurant complexes | uk_UA |
dc.title | Стан та перспективи розвитку готельно-ресторанних комплексів в Україні | uk_UA |
dc.title.alternative | The state and prospects of developing hotel and restaurant complexes in Ukraine | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кваліфікаційна робота Іваненко С (д).pdf | 621,45 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.