Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Название: Удосконалення конструкції дозатора для лінії виробництва борошна
Другие названия: Improvement of the dispenser design for the flour production line
Авторы: Горак, Ілля Володимирович
Ключевые слова: конструкція
construction
дозатор
dispenser
лінія
line
борошно
flour
Дата публикации: 2023
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Краткий осмотр (реферат): Удосконалення конструкції дозатора для лінії виробництва борошна. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 55 с. Короткий огляд (реферат): Розроблено технологію виробництва борошна, вибрано засоби механізації операцій технологічного процесу. Проведено вдосконалення дозатора борошна, та технологічний розрахунок машини, визначено витрати енергії на виробництво борошна. Проаналізували стан охорони праці на підприємстві і запровадили заходи, щодо покращення охорони праці на підприємстві. Дали характеристику навколишнього середовища і природних ресурсів і шляхи покращення екологічного стану підприємства. Розроблено заходи для забезпечення життєдіяльності та охорони довкілля борошномельного підприємства. Розраховано техніко-економічні показники виробництва борошна, зокрема рентабельність, річний економічний ефект та термін окупності капітальних вкладень.
Описание: 133 Галузеве машинобудування
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/767
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Horak_bach.pdfКваліфікаційна робота1,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.