Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петрів, Андрій Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-25T22:33:26Z | - |
dc.date.available | 2023-06-25T22:33:26Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Петрів А.М. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника : дипломний проєкт. Львів, 2023. 50с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683 | - |
dc.description | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Обґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів. Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.subject | заквасочник | uk_UA |
dc.subject | leaven | uk_UA |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk_UA |
dc.subject | fermented milk products | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the efficiency of the technological process of processing dairy raw materials using a modernized fermenter | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Petriv_bak.pdf | 607,37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.