Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Назва: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника
Інші назви: Increasing the efficiency of the technological process of processing dairy raw materials using a modernized fermenter
Автори: Петрів, Андрій Михайлович
Ключові слова: молоко
milk
заквасочник
leaven
кисломолочні продукти
fermented milk products
Дата публікації: 2023
Видавництво: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Бібліографічний опис: Петрів А.М. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника : дипломний проєкт. Львів, 2023. 50с.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів. Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини.
Опис: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Petriv_bak.pdf607,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.