Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Tytuł: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника |
Inne tytuły: | Increasing the efficiency of the technological process of processing dairy raw materials using a modernized fermenter |
Autorzy: | Петрів, Андрій Михайлович |
Słowa kluczowe: | молоко milk заквасочник leaven кисломолочні продукти fermented milk products |
Data wydania: | 2023 |
Wydawca: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Cytat: | Петрів А.М. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника : дипломний проєкт. Львів, 2023. 50с. |
Abstract: | Обґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів. Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини. |
Opis: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683 |
Występuje w kolekcjach: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Petriv_bak.pdf | 607,37 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi