Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Title: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника |
Other Titles: | Increasing the efficiency of the technological process of processing dairy raw materials using a modernized fermenter |
Authors: | Петрів, Андрій Михайлович |
Keywords: | молоко milk заквасочник leaven кисломолочні продукти fermented milk products |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Citation: | Петрів А.М. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника : дипломний проєкт. Львів, 2023. 50с. |
Abstract: | Обґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів. Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини. |
Description: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683 |
Appears in Collections: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Petriv_bak.pdf | 607,37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.