Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Название: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату |
Другие названия: | Increasing the efficiency of the technological process of dough processing using a modernized dough-making unit |
Авторы: | Луньо, Богдан Васильович |
Ключевые слова: | тісто dough хлібобулочні вироби baked goods тістоприготувальний агрегат dough machine unit |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Библиографическое описание: | Луньо Б.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату : дипломний проєкт. Львів, 2023. 55с. |
Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
Описание: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lunjo_bak.pdf | 969,07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.