Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Title: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату
Other Titles: Increasing the efficiency of the technological process of dough processing using a modernized dough-making unit
Authors: Луньо, Богдан Васильович
Keywords: тісто
dough
хлібобулочні вироби
baked goods
тістоприготувальний агрегат
dough machine unit
Issue Date: 2023
Publisher: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Citation: Луньо Б.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату : дипломний проєкт. Львів, 2023. 55с.
Abstract: Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Description: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lunjo_bak.pdf969,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.