Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Title: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату |
Other Titles: | Increasing the efficiency of the technological process of dough processing using a modernized dough-making unit |
Authors: | Луньо, Богдан Васильович |
Keywords: | тісто dough хлібобулочні вироби baked goods тістоприготувальний агрегат dough machine unit |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Citation: | Луньо Б.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату : дипломний проєкт. Львів, 2023. 55с. |
Abstract: | Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
Description: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682 |
Appears in Collections: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lunjo_bak.pdf | 969,07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.