Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Клімаш, Артем Олексійович | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-25T22:27:18Z | - |
dc.date.available | 2023-06-25T22:27:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Клімаш А.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача : дипломний проєкт. Львів, 2023. 56с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681 | - |
dc.description | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Обґрунтовано технологічні процеси обробки мясної сировини для виробництва ковбасних виробів. Здійснено модернізацію фаршезмішувача, зокрема розрахунок технологічних, конструктивних, кінематичних та інші параметрів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | фарш | uk_UA |
dc.subject | stuffing | uk_UA |
dc.subject | фаршезмішувач | uk_UA |
dc.subject | stuffing mixer | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the efficiency of the technological process of raw meat processing with the use of a modernized minced meat mixer | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Klimach_bak.pdf | 674,19 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.