Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681| Назва: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача |
| Інші назви: | Increasing the efficiency of the technological process of raw meat processing with the use of a modernized minced meat mixer |
| Автори: | Клімаш, Артем Олексійович |
| Ключові слова: | м’ясо meat фарш stuffing фаршезмішувач stuffing mixer |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
| Бібліографічний опис: | Клімаш А.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача : дипломний проєкт. Львів, 2023. 56с. |
| Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано технологічні процеси обробки мясної сировини для виробництва ковбасних виробів. Здійснено модернізацію фаршезмішувача, зокрема розрахунок технологічних, конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
| Опис: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Klimach_bak.pdf | 674,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.