Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Tytuł: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача |
Inne tytuły: | Increasing the efficiency of the technological process of raw meat processing with the use of a modernized minced meat mixer |
Autorzy: | Клімаш, Артем Олексійович |
Słowa kluczowe: | м’ясо meat фарш stuffing фаршезмішувач stuffing mixer |
Data wydania: | 2023 |
Wydawca: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Cytat: | Клімаш А.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача : дипломний проєкт. Львів, 2023. 56с. |
Abstract: | Обґрунтовано технологічні процеси обробки мясної сировини для виробництва ковбасних виробів. Здійснено модернізацію фаршезмішувача, зокрема розрахунок технологічних, конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
Opis: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681 |
Występuje w kolekcjach: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Klimach_bak.pdf | 674,19 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi