Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Tytuł: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача
Inne tytuły: Increasing the efficiency of the technological process of raw meat processing with the use of a modernized minced meat mixer
Autorzy: Клімаш, Артем Олексійович
Słowa kluczowe: м’ясо
meat
фарш
stuffing
фаршезмішувач
stuffing mixer
Data wydania: 2023
Wydawca: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Cytat: Клімаш А.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача : дипломний проєкт. Львів, 2023. 56с.
Abstract: Обґрунтовано технологічні процеси обробки мясної сировини для виробництва ковбасних виробів. Здійснено модернізацію фаршезмішувача, зокрема розрахунок технологічних, конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Opis: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Klimach_bak.pdf674,19 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi