Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жидачевський, Володимир Андрійович | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-25T22:24:13Z | - |
dc.date.available | 2023-06-25T22:24:13Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Жидачевський В.А. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 : дипломний проєкт. Львів, 2023. 59с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680 | - |
dc.description | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Обґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | м’ясна сировина | uk_UA |
dc.subject | raw meat | uk_UA |
dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
dc.subject | sausage products | uk_UA |
dc.subject | вовчок | uk_UA |
dc.subject | dormouse | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the efficiency of the technological process of processing meat raw materials using the modernized wolf K6-FVP-120 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gudachеvskuy_bak.pdf | 1,4 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.