Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Tytuł: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 |
Inne tytuły: | Increasing the efficiency of the technological process of processing meat raw materials using the modernized wolf K6-FVP-120 |
Autorzy: | Жидачевський, Володимир Андрійович |
Słowa kluczowe: | м’ясна сировина raw meat ковбасні вироби sausage products вовчок dormouse |
Data wydania: | 2023 |
Wydawca: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Cytat: | Жидачевський В.А. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 : дипломний проєкт. Львів, 2023. 59с. |
Abstract: | Обґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
Opis: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680 |
Występuje w kolekcjach: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Gudachеvskuy_bak.pdf | 1,4 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi