Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Title: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120
Other Titles: Increasing the efficiency of the technological process of processing meat raw materials using the modernized wolf K6-FVP-120
Authors: Жидачевський, Володимир Андрійович
Keywords: м’ясна сировина
raw meat
ковбасні вироби
sausage products
вовчок
dormouse
Issue Date: 2023
Publisher: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Citation: Жидачевський В.А. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 : дипломний проєкт. Львів, 2023. 59с.
Abstract: Обґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Description: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gudachеvskuy_bak.pdf1,4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.