Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Title: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 |
Other Titles: | Increasing the efficiency of the technological process of processing meat raw materials using the modernized wolf K6-FVP-120 |
Authors: | Жидачевський, Володимир Андрійович |
Keywords: | м’ясна сировина raw meat ковбасні вироби sausage products вовчок dormouse |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Citation: | Жидачевський В.А. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 : дипломний проєкт. Львів, 2023. 59с. |
Abstract: | Обґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
Description: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680 |
Appears in Collections: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gudachеvskuy_bak.pdf | 1,4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.