Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Название: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120
Другие названия: Increasing the efficiency of the technological process of processing meat raw materials using the modernized wolf K6-FVP-120
Авторы: Жидачевський, Володимир Андрійович
Ключевые слова: м’ясна сировина
raw meat
ковбасні вироби
sausage products
вовчок
dormouse
Дата публикации: 2023
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Жидачевський В.А. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 : дипломний проєкт. Львів, 2023. 59с.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів.
Описание: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Gudachеvskuy_bak.pdf1,4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.