Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679
Tytuł: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування
Inne tytuły: Increasing the efficiency of the technological process of processing raw materials for pasta production using a modernized system of accumulation and dosing
Autorzy: Безуглий, Ярослав Романович
Słowa kluczowe: макаронний прес
pasta press
система дозування та накопичення
dosing and storage system
макарони спагеті
Spaghetti pasta
Data wydania: 2023
Wydawca: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Cytat: Безуглий Я.Р. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування : дипломний проєкт. Львів, 2023. 100с.
Abstract: Обґрунтовано причини та економічну доцільність створення переробного підприємства потоково технологічної лінії з виробництва макаронних виробів. Проведено аналіз існуючого обладнання та виконано підбір марок та їх кількості згідно потреб господарства. Проведено модернізацію системи дозування та накопичення, з удосконаленням даної системи на макаронному пресі БИД-350, з додаванням вакуумної системи, магнітного вловлювача, та контактного нагрівача.
Opis: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679
Występuje w kolekcjach:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Bezuhlyi_bach..pdf1,18 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi