Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/660
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКохан, Віталія Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-06-25T17:14:14Z-
dc.date.available2023-06-25T17:14:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАвтоматизація технологічного процесу приготування опари в хлібопекарному виробництві. Кохан В.В. – Кваліфікаційна робота бакалавра. Кафедра інформаційних технологій – Дубляни, ЛНУП, 2023. 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/660-
dc.descriptionСпеціальність 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»uk_UA
dc.description.abstractВ бакалаврській кваліфікаційній роботі вирішено питання автоматизації технологічного процесу приготування опари в хлібопекарному виробництві. Проведено опис технологічного процесу, виконано аналіз технологічного процесу як об’єкта автоматизації. На основі аналізу процесу запропоновано техніко-економічне обґрунтування вибору функціональної схеми автоматизації. Обґрунтувано вибір локальних засобів автоматизації та мікропроцесорного контролера. Розроблено конфігурацію та програмне забезпечення функціонування мікропроцесорного контролера. Виконано опис принципової електричної схеми підключень. Виконано розрахунок та моделювання автоматичної системи регулювання температури в дозувальній станції води. Описано схеми автоматизації та наведена специфікація технічних засобів автоматизації. В роботі розроблено заходи з охорони праці та навколишнього природного середовища і розрахована економічна ефективність проектованої системи автоматизації.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectautomationuk_UA
dc.subjectтехнічні засобиuk_UA
dc.subjecttechnical meansuk_UA
dc.subjectмікропроцесорний контролерuk_UA
dc.subjectmicroprocessor controlleruk_UA
dc.subjectрегуляторuk_UA
dc.subjectregulatoruk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectmodelinguk_UA
dc.subjectкрива розгонуuk_UA
dc.subjectoverclocking curveuk_UA
dc.subjectMatlabuk_UA
dc.subjectMatlabuk_UA
dc.titleАвтоматизація технологічного процесу приготування опари в хлібопекарному виробництві.uk_UA
dc.title.alternativeAutomation of the technological process of preparing brew in bakery productionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кохан_АКТ-41.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.