Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/527
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лях, Ростислав Миколайович | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-04T16:41:22Z | - |
dc.date.available | 2023-04-04T16:41:22Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Лях Р.М. Еколого-технологічна оцінка впливу виробничої діяльності ПРАТ «Гнідавський цукровий завод» м. Луцьк Волинської області. Кваліфікаційна робота. Львів, 2021р., 68 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/527 | - |
dc.description | Спеціальність 183 «Технології захисту навколишнього середовища» | uk_UA |
dc.description.abstract | У дипломній роботі проаналізовано технологію виробництва цукру, визначено характер і величину техногенного впливу підприємства на навколишнє середовище, проведено розрахунки по викидах шкідливих речовин, що потрапляють в атмосферу, здійснено оцінку стану очисного обладнання, екологічної безпеки технологій та виробничого обладнання. Встановлено гранично допустимі викиди та вироблено рекомендації з організації контролю викидів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | Атмосферне повітря, цукрова промисловість, навколишнє середовище, гранично допустимі викиди | uk_UA |
dc.subject | Atmosphere, sugar industry, environment, maximum permissible emissions | uk_UA |
dc.title | Еколого-технологічна оцінка впливу виробничої діяльності ПРАТ «Гнідавський цукровий завод» м. Луцьк Волинської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Ecological and technological assessment of the impact of the production activity of PJSC "Hnidavsky Sugar Factory" in the city of Lutsk, Volyn Region 2021 р. | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лях-бак.pdf | Кваліфікаційна робота | 933,3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.