Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/495
Назва: Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія»
Інші назви: Environmental safety analysis of the Limited Liability Company «Carpathian Food Company»
Автори: Процак, Ірина Романівна
Ключові слова: виноробний комплекс, екологічна безпека, стічні води, біологічне забруднення ґрунтів
winemaking complex, environmental safety, wastewater, biological contamination of soils
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львівський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Процак І. Р. Аналіз екологічної безпеки Товариства з обмеженою відповідальністю «Карпатська продовольча компанія». Дипломна робота. Львів, 2021, 47 стор.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано головні екологічні небезпеки на ТзОВ «Карпатська продовольча компанія». З’ясовано екологічно небезпечні блоки в структурі підприємства та проаналізовано можливість аварійних ситуацій. Встановлено особливості та наслідки використання природних ресурсів на підприємстві. Розглянуто схему очистки стічних вод при виробництві вина. Встановлено недоцільність використання фільтраційних полів для біологічної очистки стічних вод. Обґрунтовано причини опосередкованого біологічного забруднення ґрунтів. Розроблено питання охорони праці на підприємстві ТзОВ «Карпатська продовольча компанія».
Опис: Спеціальність 101 «Екологія»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/495
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом_процак_бакалавр_2021_заочне.pdfКваліфікаційна робота1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.