Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Tytuł: Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна
Inne tytuły: Effect of sorts peculiarities of winter barley upon crop capacity and nutritiousness of grains
Autorzy: Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич
Słowa kluczowe: озимий ячмінь
winter barley
сорти Сандра і Делікатессе
Sandra and Delicatesse sorts
урожайність і поживність зерна
crop capacity and nutritiousness of grains
Data wydania: 2022
Wydawca: Львівський національний університет природокористування
Cytat: Paлeць H.O. Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна: кваліфікаційна робота.. Львів, 2022 р., 91 с.
Abstract: Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Ralec mag.pdfКваліфікаційна робота1,32 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi