Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Tytuł: | Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна |
Inne tytuły: | Effect of sorts peculiarities of winter barley upon crop capacity and nutritiousness of grains |
Autorzy: | Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич |
Słowa kluczowe: | озимий ячмінь winter barley сорти Сандра і Делікатессе Sandra and Delicatesse sorts урожайність і поживність зерна crop capacity and nutritiousness of grains |
Data wydania: | 2022 |
Wydawca: | Львівський національний університет природокористування |
Cytat: | Paлeць H.O. Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна: кваліфікаційна робота.. Львів, 2022 р., 91 с. |
Abstract: | Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю. |
Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466 |
Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Ralec mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,32 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi