Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/432
Название: | . Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи різних гібридів |
Другие названия: | Peculiarities of yield formation and nutritional value of corn grain of various hybrids |
Авторы: | Марунчак, Христина Володимирівна |
Ключевые слова: | продуктивність productivity поживність nutrition гібрид, hybrid зерно кукурудзи corn grain |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Львівський національний університет природокористування |
Библиографическое описание: | Марунчак Х.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи різних гібридів: магістерська робота. Львів, 2022. 88 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджувався вплив гібриду на урожайність і поживну цінність зерна кукурудзи. Показано, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах кукурудзи гібридів ДН Паланок і ДН Патріот дає можливість одержувати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид кукурудзи ДН Патріот мав кращі показники, ніж гібрид ДН Паланок. |
Описание: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/432 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Marunchak_mag.pdf.pdf | Кваліфікаційна робота | 859,47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.