Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/432
Название: . Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи різних гібридів
Другие названия: Peculiarities of yield formation and nutritional value of corn grain of various hybrids
Авторы: Марунчак, Христина Володимирівна
Ключевые слова: продуктивність
productivity
поживність
nutrition
гібрид,
hybrid
зерно кукурудзи
corn grain
Дата публикации: 2022
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Марунчак Х.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи різних гібридів: магістерська робота. Львів, 2022. 88 с.
Краткий осмотр (реферат): Досліджувався вплив гібриду на урожайність і поживну цінність зерна кукурудзи. Показано, що вирощування на дерново-підзолистих поверхнево-оглеєних ґрунтах кукурудзи гібридів ДН Паланок і ДН Патріот дає можливість одержувати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид кукурудзи ДН Патріот мав кращі показники, ніж гібрид ДН Паланок.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/432
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Marunchak_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота859,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.