Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/430| Название: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна різних сортів люпину |
| Другие названия: | Features of yield formation and nutritional value of grain of different varieties of lupine |
| Авторы: | Дзьоба, Василь Володимирович |
| Ключевые слова: | урожай harvest поживність nutrition сорт variety люпин lupine |
| Дата публикации: | 2022 |
| Издательство: | Львіський національний університет природокористування |
| Библиографическое описание: | Дзьоба В.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна різних сортів люпину магістерська робота. Львів, 2022. 87 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Вивчалася продуктивність і поживність зерна люпину білого різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах опідзолених люпину білого сортів Макарівський і Чабанський дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Чабанський показав кращі результати, ніж сорт Макарівський. |
| Описание: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/430 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Dzoba_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,04 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.