Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛевусь, Володимир Ігорович-
dc.date.accessioned2023-03-01T17:58:37Z-
dc.date.available2023-03-01T17:58:37Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛевусь В. І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду: магістерська робота. Львів, 2021. 88 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДосліджувався вплив гібриду кукурудзи на урожайність і поживність зерна. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах кукурудзи гібридів СИ Фортаго і СИ Феномен дозволяє одержати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид СИ Феномен мав ліпші показники, ніж гібрид СИ Фортаго.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectгібридuk_UA
dc.subjecthybriduk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectcornuk_UA
dc.titleОсобливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібридуuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of formation of yield and nutritional value of corn grain depending on the hybriduk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Levus_mag.pdfКваліфікаційна робота1,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.