Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКобильченко, Вікторія Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-03-01T17:51:15Z-
dc.date.available2023-03-01T17:51:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКобильченко В.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДосліджувався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна люпину. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих супіщаних ґрунтах люпину білого сортів Либідь і Вересневий дозволяє одержати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Вересневий мав ліпші показники, ніж сорт Либідь.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectзерно люпинуuk_UA
dc.subjectlupine grainuk_UA
dc.titleОсобливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of yield formation and nutritional value of lupine grain depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kobylchenko_mag.pdf1,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.