Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412| Title: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту |
| Other Titles: | Features of yield formation and nutritional value of clover green mass depending on the variety |
| Authors: | Князь, Сергій Володимирович |
| Keywords: | урожайність yield поживність nutrition сорт variety конюшина clover |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Львіський національний аграрний університет |
| Citation: | Князь С.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. |
| Abstract: | Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживність зеленої маси конюшини. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах конюшини сортів Павлина і Тіна дає змогу одержувати високі врожаї. За поживною цінністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Тіна мав вищі показники, ніж сорт Павлина. |
| Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kniaz_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.