Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпин, Назарій Іванович-
dc.date.accessioned2023-03-01T17:32:55Z-
dc.date.available2023-03-01T17:32:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКарпин Н.І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 85 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/411-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДосліджувався вплив сорту на продуктивність і поживність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів ЄС Ментор і Аріса дає добрий врожай. За поживністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну, а також економічними показниками сорт Аріса мав кращі показники, ніж сорт ЄС Ментор.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectсояuk_UA
dc.subjectsoybeanuk_UA
dc.titleОсобливості формування урожайності і поживної цінності зерна сої залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of formation of productivity and nutritional value of soybean grain depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Karpyn_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота959,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.