Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394| Tytuł: | Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю |
| Inne tytuły: | Sorts peculiarities of formation of crop capacity and nutritiousness of grain winter barley |
| Autorzy: | Чорній, Андрій Романович |
| Słowa kluczowe: | озимий ячмінь winter barley сорти Арканда і Ізоцель Arcanda and Isocel sorts урожайність і поживна цінність зерна crop capacity and nutritiousness of grain |
| Data wydania: | 2021 |
| Wydawca: | Львіський національний університет природокористування |
| Cytat: | Чорній А.Р. Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. |
| Abstract: | Вирощування сорту Арканда збільшило густоту рослин, сприяло формуванню більшої кількості продуктивних стебел та забезпечило зростання коефіцієнту кущення. Озимий ячмінь Ізоцель сформував рослини меншої довжини і величини колос та характеризувались нижчим збереженням, ніж рослини сорту Арканда. Сорт Арканда переважав Ізоцель за вмістом у зерні білку, жиру й безазотистих екстрактивних речовин, але поступався за вмістом клітковини, що вплинуло на його кормову поживність. Встановлено, що зоотехнічні показники вирощування сорту Арканда були суттєво вищими, ніж в Ізоцелю. |
| Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394 |
| Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Сhorniy_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,66 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi