Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394| Title: | Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю |
| Other Titles: | Sorts peculiarities of formation of crop capacity and nutritiousness of grain winter barley |
| Authors: | Чорній, Андрій Романович |
| Keywords: | озимий ячмінь winter barley сорти Арканда і Ізоцель Arcanda and Isocel sorts урожайність і поживна цінність зерна crop capacity and nutritiousness of grain |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Львіський національний університет природокористування |
| Citation: | Чорній А.Р. Сортові особливості формування урожайності й поживної цінності зерна озимого ячменю: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. |
| Abstract: | Вирощування сорту Арканда збільшило густоту рослин, сприяло формуванню більшої кількості продуктивних стебел та забезпечило зростання коефіцієнту кущення. Озимий ячмінь Ізоцель сформував рослини меншої довжини і величини колос та характеризувались нижчим збереженням, ніж рослини сорту Арканда. Сорт Арканда переважав Ізоцель за вмістом у зерні білку, жиру й безазотистих екстрактивних речовин, але поступався за вмістом клітковини, що вплинуло на його кормову поживність. Встановлено, що зоотехнічні показники вирощування сорту Арканда були суттєво вищими, ніж в Ізоцелю. |
| Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/394 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Сhorniy_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.