Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/392
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТрускавецький, Юліан Романович-
dc.date.accessioned2023-02-26T19:26:19Z-
dc.date.available2023-02-26T19:26:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТрускавецький Ю.Р. Вплив сортових особливостей люцерни на урожайність й поживну цінність її зеленої маси: магістерська робота. Львів, 2021. 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/392-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractПроведені у 2020-2021 рр. дослідження засвідчили, що люцерна сорту Планет формує вищий травостій і дозволяє отримати на 11,5 % більшу урожайність зеленої маси, ніж сорт Анжеліка. Кількість сухої речовини в складі зеленої маси люцерни сорту Планет, вміст сирого протеїну, сирого жиру, безазотистих екстрактивних речовин і сирої золи були більшими, але вміст клітковини був меншим, ніж у сорту Анжеліка. Кормова продуктивність у люцерни посівної сорту Планет була більшою, оскільки за виходом кормових і кормо-протеїнових одиниць та перетравного протеїну з га посіву його зелена маса продемонструвала кращі показники, ніж люцерна сорту Анжеліка.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectлюцерна посівнаuk_UA
dc.subjectlucerne sowinguk_UA
dc.subjectсорти Планет і Анжелікаuk_UA
dc.subjectPlanet and Angelica sortsuk_UA
dc.subjectзелена масаuk_UA
dc.subjectgreen massuk_UA
dc.subjectкормова продуктивністьuk_UA
dc.subjectfodder productivityuk_UA
dc.titleВплив сортових особливостей люцерни на урожайність й поживну цінність її зеленої масиuk_UA
dc.title.alternativeEffect of sorts peculiarities of lucerne on crop capacity and nutritiousness of its green massuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Truskavetskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1,68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.