Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРожко, Іванна Семенівна-
dc.contributor.authorКулик, Юрій Васильвич-
dc.date.accessioned2023-02-25T17:17:42Z-
dc.date.available2023-02-25T17:17:42Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationРожко І.С., Кулик Ю.В. Навчальний посібник з дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас». Львів, 2018. 76 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376-
dc.description201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин»uk_UA
dc.description.abstractНавчальний посібник розкриває сучасні тенденції розвитку та удосконалення технологій зберігання зерна в Україні. Обсяг навчального посібника відповідає програмним вимогам щодо кількості годин, відведених на вивчення розділу «Технологія зберігання зерна» у розрізі навчальної дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва».uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.title«Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Рожко І.С.., Кулик Ю. В. Ч.1 Технологія зберігання зернових мас docx.pdfНавчальний посібник2,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.