Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376
Tytuł: «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас»
Autorzy: Рожко, Іванна Семенівна
Кулик, Юрій Васильвич
Data wydania: 2018
Cytat: Рожко І.С., Кулик Ю.В. Навчальний посібник з дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас». Львів, 2018. 76 с.
Abstract: Навчальний посібник розкриває сучасні тенденції розвитку та удосконалення технологій зберігання зерна в Україні. Обсяг навчального посібника відповідає програмним вимогам щодо кількості годин, відведених на вивчення розділу «Технологія зберігання зерна» у розрізі навчальної дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва».
Opis: 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин»
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376
Występuje w kolekcjach:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Рожко І.С.., Кулик Ю. В. Ч.1 Технологія зберігання зернових мас docx.pdfНавчальний посібник2,18 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi