Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
Tytuł: Основи переробки соковитої продукції
Autorzy: Рожко, Іванна Семенівна
Data wydania: 2019
Cytat: Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції. Навчальний посібник для студентів факультету агротехнологій та екології й ННІЗіПО ОС «Бакалавр» спеціальностей 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство». Дубляни, 2019. 112 с.
Abstract: У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки.
Opis: 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство»
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
Występuje w kolekcjach:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції.pdfНавчальний посібник1,46 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi