Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтружинський, Андрій Романович-
dc.date.accessioned2025-12-17T14:02:08Z-
dc.date.available2025-12-17T14:02:08Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСтружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractThe main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectКовбасний цехuk_UA
dc.subjectSausage shopuk_UA
dc.subjectтехнічний сервісuk_UA
dc.subject, technical serviceuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectsausage productsuk_UA
dc.titleОрганізація технічного сервісу обладнання ковбасних цехівuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of technical service for sausage factory equipmentuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Strugynskuy_mag.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.