Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Стружинський, Андрій Романович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-17T14:02:08Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-17T14:02:08Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Стружинський А.Р. Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів: дипломна робота. Львів, 2025. 89 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2925 | - |
| dc.description | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | uk_UA |
| dc.description.abstract | The main factors of technological processes of sausage production are analyzed, the goal and objectives of the work, the sequence of its implementation are determined. The strategy of technical service of equipment of sausage workshops is substantiated, depending on the operating conditions and operating hours. The organizational and technological prerequisites for organizing technical service of equipment of sausage workshops are described, a plan of a universal site for performing technical maintenance and repair of technological machines and devices is proposed. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького | uk_UA |
| dc.subject | Ковбасний цех | uk_UA |
| dc.subject | Sausage shop | uk_UA |
| dc.subject | технічний сервіс | uk_UA |
| dc.subject | , technical service | uk_UA |
| dc.subject | ковбасні вироби | uk_UA |
| dc.subject | sausage products | uk_UA |
| dc.title | Організація технічного сервісу обладнання ковбасних цехів | uk_UA |
| dc.title.alternative | Organization of technical service for sausage factory equipment | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Strugynskuy_mag.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.